همایش بزرگ “مادران و دختران آسمانی” به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در باشگاه خدمات اجتماعی شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند

همایش بزرگ مادران و دختران آسمانی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)( روز زن) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره) و سالروز آزادسازی خرمشهر عزیز روز چهارشنبه مورخ ۴/۳/۹۰ در باشگاه خدمات اجتماعی شهرک مهاجران برگزار گردید.. .

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند در این مراسم که با قرائت قاری ممتاز بین المللی و کشوری حاج حامد شاکرنژاد و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردیدبیش از ۸۰۰ نفر از همکاران و خانواده های محترم آنها حضور داشتند.

در ابتدا مهندس نوربخش مدیر عامل پالایشگاه در خصوص سالروز آزادسازی خرمشهر و ولادت حضرت فاطمه(س) و امام راحل ایراد سخن نمود و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: به وقوع پیوستن انقلاب و رمز “یا زهرا” گفتن و سربند “یا فاطمه” بستن را هیچ عالم و واعظی توصیه نکرده بود ولی از برکت وجود انقلاب و امام راحل این دو پدیده بزرگ قرن بین مردم رواج زیادی پیدا کردکه یکی نام مبارک حضرت صدیقه کبری ودیگری نام مبارک حضرت ولی عصر (عج) می باشد. مهندس نوربخش گفت:درسهای زیادی را از مکتب این بانوی بزرگ اسلام می توان گرفت .همه ائمه در سختی ها متوسل به نام زهرا می شدند ، این کوثری که مثل چشمه جوشان روز به روز در جامعه بیشترمنتشر می گردد.

در ادامه مراسم با مداحی و مولودی خوانی مداح اهل بیت(ع) “زمانی”، مراسم حال و هوای خاصی به خود گرفت.

سپس دکتر رسول خمینی دکترای روانشناس در خصوص ویژگیهای حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین نکات و شیوه های تربیتی خانواده سخنرانی نمودند. وی گفت: زهرای اطهر(س) جلائی دارد که بالاتر از او جلائی متصور نیست مگر برای حضرت احدیت و درک وجود فاطمه زهرا را بسیار مشکل دانست و تاکید کرد تا کسی بحث امام شناسی برایش هضم نشود امکان ندارد معارف دینی را درک بکند. ایشان اشاره ای به عوض شدن شکل خانواده ها در سالهای اخیر کرده و گفت: در گذشته زمان و وقت بیشتری برای تربیت فرزندان گذاشته می شد و مراقبت از فرزندان بیشتر صورت می گرفت اما امروزه وقت کمتری گذاشته شده و نیز با وجود کانالهای مختلف اطلاع رسانی از جمله موبایل-اینترنت و ماهواره و غیره حجم اطلاعاتی که فرزندان دریافت می کنند نسبت به گذشته بسیار افزایش یافته است که اینها همه نقش بسزایی در تغییر نظام خانواده ها دارد. وی در ادامه گفت سن ۱۲ تا ۱۸ سال (دوره نوجوانی) را دوره تولد دوباره می گویند که علاوه برتغییر شکل ظاهری نوجوان خصوصیات رفتاری او نیز تغییر می کند.وی مهمترین خصوصیات اخلاقی یک نوجوان را پذیرش در جمع هم سن و سالان خود دانست و گفت تغییر آرایش مو-سبک لباس پوشیدن و حتی طرز صحبت کردن همه در جهت پذیرش بیشتر در جمع دوستان انجام می گیرد. همچنین علاقه مندی به تکنولوژی از خصوصیات دیگر این نسل است که به همراه داشتن تلفن همراه و اینترنت و ماهواره را به دنبال دارد. دکتر خمینی به پدران و مادران برای حفظ فرزندان خود و تربیت هرچه بهتر آنها توصیه کرد: به همراه فرزندان خود در گفتگوهای خانوادگی شرکت کرده و به آنها بها بدهند و از آنها حمایت عاطفی بنمایند.همچنین برنامه های دسته جمعی معنوی را در کارهای خود بگنجانند. وی تاکید ساخت یکی از مهمترین عواملی که ریشه خانواده ها را سست می نماید و در دین ما و نیز در نتایج تحقیقات اروپایی به آن توجه خاصی گردیده است بی حیایی می باشد.تا آنجاییکه که در قرآن آمده است “امکان ندارد کسی که حیا ندارد ایمان در دلش بروید”.و ما به عنوان پدر و مادر باید این مسئله را در خانواده های خود با نظارت بر استفاده درست از ابزار اطلاع رسانی کنترل نماییم. همچنین وی به نقش بسیار مهم تلویزیون و تاثیرگزاری آن بر فرزندان اشاره نمود و از والدین خواست تا در تربیت فرزندان خود با وجود فرقه های عجیبی مثل شیطان پرستی و گرایشهای غلط غربی کوشا باشند. دکتر خمینی تاکید خاصی بر ابراز محبت پدر و مادر بر فرزندان داشته و از آنها خواست به فرزندان خود درهر سن و سالی ابراز محبت کرده و آنها را در آغوش بگیرند و ببوسند.تا آنجاییکه پیامبر اسلام فرمودند:” وقتی بچه ها را ببوسید خداوند حسنه زیادی را برای شما خواهد نوشت.” دکتر خمینی تربیت را از همان دوران جنینی بر کودکان موثر دانست و نقش مادر را بر این وظیفه خطیر بسیار مهم خواند. وی همچنین با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمود:” یکی از بخشهای اجتماعی ما که باید روی آن کارشناسی و برنامه ریزی بشود تنظیم روابط زن و شوهر در درون خانه است” تاکید بسیار جدی نمود.

در پایان مراسم با حضور مدیر عامل محترم و مسئولین از بین ۲۲۵ نفر از حاضرین که نام و القاب مبارک آن حضرت را داشتند به قید قرعه به ۲۰ نفر آنان جوایزی اهدا گردید. . .