بروشور طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی (ره)

rahbariمقام معظم رهبری:

گفتند بنزین را تحریم میکنیم. یکی از مشکلات کار ما در طول زمان همین بوده است، ما کشور تولید کننده نفت، مبالغ زیادی فرآورده نفت را که بنزین است، از خارج وارد میکردیم. اینها گفتند این نقطه ضعف جمهوری اسلامی است، نمیگذاریم بنزین وارد شود. مسئولین کشور ما، قبل از آنکه آنها دست به کار شوند، مشغول تهیه مقدمات شدند، کار به جایی رسید که در تولید بنزین، کشور عزیز ما خودکفا شد، این به برکت تحریم آنها بود.

 

(*نسخه تصویری بروشور در صفحه دریافت فایل قرار دارد)

معرفی طرح
شرکت  پالایش نفت امام خمینی (ره) با ظرفیت پالایشی روزانه ۲۵۰ هزار بشکه نفت خام، مدرن ترین پالایشگاه نفت کشور و ازجمله پالایشگاههای به روز منطقه می باشد، بطوریکه تطابق مشخصات کیفی محصولات تولیدی این پالایشگاه با استانداردهای اروپا   (یورو ۴) اهمیت آن را دو چندان می نماید.
از سال ۱۳۸۵ طرح ارتقاء کیفی محصولات این شرکت با هدف حداکثر سازی تولیدبنزین ، کاهش نفت کوره و ایجاد ارزش افزوده با تشکیل کنسرسیومی متشکل از دو شرکت ایرانی سازه و ODCC و شرکت چینی SEI آغاز گردید و به رغم تمامی کمبودها و به ویژه فشارهای ناشی از تحریمهای بین المللی، به حول و قوه الهی و با همت والای متخصصان متعهد داخلی، این طرح تکمیل وهمزمان با  سی و چهارمین بهار آزادی، ودر سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، شاهد به ثمر نشستن هزاران ساعت کار مداوم کارکنان تلاشگر و خستگی ناپذیر این شرکت می باشیم که سخت ترین شرایط آب و هوایی و سرمای طاقت فرسا ذره ای خلل در عزم راسخشان ایجاد نکرد. اجرای این طرح عظیم ملی، گامی موثر در جهت حرکت به سوی توسعه پایدار و رسیدن به اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی می باشد که علاوه بر تامین نیاز داخلی بنزین و قطع واردات این فراورده، نیم نگاهی نیز به حضور در عرصه صادرات این محصول دارد.
از مشخصه های بارز این طرح، بالا رفتن حدود ۱۰۰ درصدی ضریب پیچیدگی پالایشگاه بوده که نمایانگر افزایش بهره وری و سوددهی طرح است. همچنین راه اندازی اولین واحد RCD و RFCC در کشور با ظرفیت کم نظیر در دنیا، ویژگی منحصربفرد دیگراین طرح می باشد. شایان ذکر است این ابرپروژه اولین طرح کشور است که موفق به دریافت تندیس زرین جایزه ملی پروژه برتر ایران تحت نظر انجمن بین المللی مدیریت پروژه (IPMA) گردیده و در مسابقات جهانی مدیریت پروژه لوزان سوئیس به رقابت می پردازد.
به طور خلاصه شاخصهای مهم این پروژه که گام بلند وموثری در جهت خودکفائی و قطع وابستگی محسوب می گردد را به شرح زیر می توان برشمرد:
•    افزایش ظرفیت پالایش نفت خام از ۱۷۰۰۰۰ بشکه در روز به ۲۵۰۰۰۰ بشکه در روز
•    تغییر خوراک از نفت خام سبک اهواز آسماری به مخلوطی از نفت خام های سنگین
•    کاهش میزان آلایندگی های زیست محیطی
•    افزایش تولید بنزین از ۴.۷ میلیون لیتر در روز به  ۱۶میلیون لیتر در روز
•    تولید پروپیلن پلی گرید برای اولین بار در صنعت پالایش کشور
•    کاهش میزان کل گوگرد نفت گاز از ۱۰۰۰۰ جزء در میلیون به کمتر از ۵۰ جزء در میلیون (تولید نفت گاز با استانداردهای روز دنیا)
•    تولید نفت سفید با مقدار گوگرد کمتر از ۲۰ جزء در میلیون (بر اساس استاندارد یورو۵)
•    تولید بنزین سوپر ۳ میلیون لیتر در روز
•    نصب سنگین ترین راکتور پالایشگاهی با وزن ۱۴۵۰ تن
•    تولید گوگرد گرانول با ظرفیت ۷۰۰ تن در روز
•    تبدیل نفت کوره با کل گوگرد ۴ درصد وزنی به بنزین با استاندارد روز دنیا بدون آلاینده در واحدهای RCD و RFCC
•    افزایش ظرفیت گاز مایع به ۴ برابر (از ۵۰۰ تن در روز به ۲۰۰۰ تن در روز)
•    کاهش بنزن  محصول بنزین تولیدی به کمتر از ۱ درصد وزنی بر اساس استانداردهای روز دنیا
•    نصب توربین های گازی سری جدید  SGT – 700 دو سوخته (گاز مایع) برای اولین بار در کشور با ظرفیت هریک ۲۰ مگاوات
برتری چشمگیر اقدامات موثر شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند در رعایت موازین زیست محیطی و دریافت چندین گواهینامه کیفیت ایزو  ۱۸۰۰۱,۱۴۰۰۱,۹۰۰۲ و …  و لوح صنعت سبز کشور از سوی سازمان محیط زیست، بیانگر دیدگاه مدیریت در جهت سالم سازی و توسعه پایدار منابع در کنار تولید با کیفیت می باشد.

معرفی واحدها

v1واحدهای تقطیر
نخستین مرحله پالایش نفت خام، تقطیر در فشار جو است که برشهای اصلی نفت خام را از یکدیگر جدا می‌کند شرکت پالایش نفت امام خینی (ره) شازند دارای دو واحد تقطیر یکی با ظرفیت ۱۷۵ هزار بشکه در روز و دیگری با ظرفیت ۸۰ هزار بشکه در روز می‌باشد که وظیفه تفکیک محصولات اصلی از نفت خام سنگین را که مخلوطی از نفت خام چند حوزه نفتی می باشد به عهده دارند. محصولات این واحدها عبارتند از: گاز، گاز مایع، بنزین خام، نفتای مخلوط، نفت سفید و نفت گاز البته بخشی از نفت خام ورودی به محصول تبدیل نشده و به عنوان ته مانده برج تقطیر در گذشته تنها به مصرف سوخت می‌رسید که با اجرای طرح توسعه زمینه لازم برای تبدیل این بخش به محصولات باارزشی نظیر بنزین فراهم آمده است.

 

v2واحدهای تصفیه نفتا و بنزین
این شرکت دارای دو واحد تصفیه نفتا یکی با ظرفیت ۲۲۰۰۰ بشکه در روز و دیگری با ظرفیت ۳۳۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد. بنزین خام و نفتای حاصل از واحد تقطیر که دارای گوگرد بوده ودرجه آرام سوزی پائین دارد، در این واحدها توسط گاز هیدروژن در مجاورت کاتالیزور تصفیه شده و مواد گوگردی آن به صورت گاز سولفید هیدروژن جدا می‌شودو سپس نفتای سنگین جهت افزایش درجه آرام سوزی به قسمت تبدیل کاتالیستی ارسال می گردد و نفتای سبک بدون گوگرد جهت حذف بنزن و افزایش عدد اکتان به واحد ایزومریزاسیون فرستاده میشود.

 

v3دستگاه تبدیل کاتالیستی و افزایش درجه آرام سوزی بنزین
این شرکت دارای دو واحد تبدیل کاتالیستی با سیستم احیای مداوم (CCR) می باشد . بنزین خام تصفیه شده در این واحدها تحت دما و فشار معین در چهار راکتور در مجاورت کاتالیزور پلاتین، براثرفعل و انفعالات شیمیایی تغییر ماهیت داده و به ترکیباتی با درجه آرام سوزی بالا با عدد اکتان ۱۰۰ تبدیل می‌شوند در کنار تولید محصول اصلی دو محصول گاز مایع و هیدروژن نیز به عنوان محصولات جانبی تولید می‌شوند. واحدهای تبدیل کاتالیستی در این شرکت مجهز به دستگاه احیاء مداو م کاتالیست بوده و با توجه به نوع کارکرد آنها امکان تهیه ۷.۵ میلیون لیتر بنزین بدون سرب را فراهم می‌نمایند به طوریکه علاوه بر تأمین نیازهای منطقه مقدار زیادی از بنزین کلان شهرهای دیگر را تامین میکند.

 

v4واحد تصفیه هیدروژنی نفت سفید
در این واحد حدود ۳۱۵۰۰ بشکه در روز نفت سفید تولیدی در واحدهای تقطیر در مجاورت کاتالیست و حضور گاز هیدروژن تصفیه شده و کلیه ناخالصیهای آن که عمدتاً گوگرد می‌باشند گرفته می‌شود بطوریکه محصول تولیدی دارای گوگرد کمتر از ۲۰ppm می‌باشد.محصول این واحد امکان استفاده به عنوان سوخت جت را دارا میباشد.

v5

 

واحد گاز مایع
گازهای سبکی که از مجموعه واحدهای پالایشی تولید می‌شود مخلوطی از متان، اتاق، پروپان و بوتان است که در این واحد در اولین مرحله گازهای متان و اتان از مخلوط گازی جدا شده و به مصرف سوخت در کوره های پالایشگاه می‌رسند و در مرحله دوم گازهای پروپان و بوتان و پنتان از یکدیگر جدا می‌شوند سپس با اختلاط این دوگاز پروپان و بوتان با نسبتهای مناسب گاز مایع مورد نیاز صنایع مختلف تهیه می‌شود.ظرفیت این واحد ۱۱۵۰۰ بشکه در روز است.

 

v6واحدهای تولید کننده گاز هیدروژن
این شرکت دارای دو واحد تولید هیدروژن یکی با ظرفیت ۵۰ میلیون فوت مکعب در روزو دیگری با ظرفیت ۱۳۵ میلیون فوق مکعب در روز می‌باشد. در این واحدها با استفاده از گاز طبیعی و بخار آب در دمای حدود ۸۰۰ درجه سانتی‌گراد هیدروژن  مورد نیاز سایر واحدهای پالایشی تولید می‌شود. پس از تولید گاز هیدروژن جهت افزایش درجه خلوص آن از سیستم جذب ناخالصیها تحت فشار (PSA) استفاده می‌شود که امکان افزایش خلوص گاز هیدروژن تولیدی را تا ۹/۹۹٪ فراهم می‌نماید.

 

v7واحد شکست کاتالیستی باقیمانده سنگین نفت خام  RFCC 
این واحد با ظرفیت ۹۴۰۰۰ بشکه در روز جهت تبدیل مخلوطی از باقیمانده سنگین (نفت کوره تصفیه شده) گازوئیل سنگین و سلاپس به محصولات سبکتر و با ارزش همانند گازوئیل، بنزین، گاز مایع و پروپیلن طراحی و ساخته شده است. این واحد دارای پیچیدگیهای خاص بوده و برای اولین بار در ایران ساخته شده و بزرگترین واحد شکست کاتالیستی ایران می‌باشد. عمده‌ترین محصول این واحد بنزین می‌باشد بطوریکه به تنهایی حدود ۸ میلیون لیتر درروز تولید بنزین  خواهد داشت که پس از تصفیه به عنوان بنزین یورو۴ به بازار مصرف عرضه خواهد شد این واحد عظیم دارای چهار واحد پائین دستی می‌باشد و وظیفه تصفیه محصولات خروجی آنرا به عهده دارند.

 

v8واحد تصفیه گاز مایع مراکس (LMRX)
این واحد از واحدهای پائین دستی واحد RFCC است که وظیفه تصفیه و جدا سازی سولفید هیدروژن , مرکاپتانها و سایر ترکیبات گوگردی را از محصول گاز مایع بر عهده دارد. در این واحد از محلول کاستیک جهت فرآیند شیرین سازی و کاتالیست مراکس جهت فرآیند اکسیداسیون مرکاپتانها استفاده میشود.

 

 

واحد تولید پروپیلنv9
این واحد با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال اولین واحد پروپیلن پالایشگاهی کشور است که محصولی با درجه پلیمری و خلوص بیش از ۹۹.۵ درصد تولید می کند. این واحد دارای بلندترین برج پالایشگاهی کشور با ارتفاع ۱۰۳ متر میباشد.

 

 

 

واحد تصفیه هیدروژنی گازوئیلv10
این واحد با ظرفیت ۵۳۰۰۰ بشکه در روز جهت تصفیه نفت گاز و گرفتن ترکیبات گوگردی و نیتروژن دار از محصول گازوئیل تولیدی طراحی و نصب شده است، با بهره برداری از این واحد امکان تولید محصول گازوئیل با استاندارد یورو ۴ و با گوگرد کمتر از ۵۰ppm فراهم شده است. این واحد دارای بزرگترین راکتور تصفیه هیدروژنی با گنجایش حدود ۶۰۰ تن کاتالیست می باشد که در آن واکنش‌های مربوط به زدایش گوگرد و نیتروژن از محصول گازئیل در دمای  ۳۵۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱۰۰bar انجام می‌شوند.

 

واحد تصفیه هیدروژنی باقیمانده سنگین نفت خام  v11RCD
برای اولین بار در ایران واحد تصفیه هیدروژنی باقیمانده سنگین با ظرفیت ۶۹۰۰۰ بشکه در روز و به منظور کاهش میزان گوگرد موجود در محصول انتهای برجهای تقطیر، طراحی و ساخته شده است و در واقع با ساخت این واحد زمینه لازم برای تبدیل نفت کوره سنگین به بنزین و محصول سبک تر فراهم گردیده است. این واحد دارای دو بخش بوده که هر بخش می‌تواند بصورت مجزا در سرویس قرار گرفته و وظیفه تصفیه را انجام دهد. هر بخش دارای ۵ راکتور است که در آنها در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد و فشار bar200 که در واقع بالاترین فشارکارکرد در کل واحدهای پالایشی دنیاست، فرآیند حذف گوگرد از باقیمانده سنگین انجام می‌شود. این واحد با مجموع ۱۶۰۰ تن کاتالیست بزرگترین واحد تصفیه هیدروژنی ایران می باشد. محصول اصلی این واحد باقیمانده سنگین تصفیه شده جهت خوراک RFCC می باشد و دیزل و نفتا از محصولات جانبی آن است.

 

واحد تصفیه گاز با آمینv12
گازهای حاصل از کلیه واحدهای پالایشگاه که حاوی گازهای اسیدی سولفید هیدروژن است ابتدا باید در این دستگاه مورد تصفیه قرار گیرند. بدین ترتیب که در برجهای جذب کننده این دستگاه که در فشارهای مختلف در سرویس هستند، گازهای سولفید هیدروژن توسط محلول دی اتانول آمین جذب و گازهای تصفیه شده از بالای برجها خارج می‌شوند. گازهای تصفیه شده با توجه به فشار عملیاتی برج جذب به عنوان سوخت گازی پالایشگاه مورد استفاده قرار میگیرد. در برج احیاء گازهای سولفید هیدروژن که جذب محلول آمین گردیده در اثر حرارت از آن جدا و جهت تولید گوگرد به واحد گوگرد سازی ارسال می‌گردد.

 

واحد تصفیه آبهای ترشv13
در واحد تصفیه آب ترش توسط دو برج، آمونیاک و سولفید هیدروژن موجود در آبهای فرایندی جدا شده و آب تصفیه شده جهت استفاده در بخش نمک زدای واحد تقطیر ارسال می‌شود. گازهای سولفید هیدروژن و آمونیاک خروجی از واحد، به واحد گوگرد سازی ارسال و باقیمانده ترکیبات تبدیل نشده به گوگرد مایع در کوره آشغال سوز سوزانده می‌شوند.

 

واحد تصفیه بنزین تولیدی واحد RFCC  (CGH)v14
بنزین تولید شده در واحد FRCC دارای مقادیری ترکیبات اشباع نشده الفینی و دی الفینی است که در صورت وجود در بنزین نهایی تشکیل صمغ خواهند داد لذا واحد تصفیه بنزین با ظرفیت ۵۰۰۰۰ بشکه در روز برای اشباع کردن ترکیبات الفینی و کاهش میزان گوگرد تا رسیدن به استاندارد یورو ۴ طراحی و ساخته شده است. محصول خروجی این واحد دارای درجه آرام سوزی بالاتر از ۹۰ و میزان گوگرد کمتر از ۸۰ppm می‌باشد. ۵۰ درصد از کل بنزین یورو ۴ پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند در این واحد تولید میشود.

 

واحد ایزومریزاسیونv15
این واحد با ظرفیت ۸۵۰۰ بشکه در روز و برای اولین بار با دانش فنی داخلی که توسط پژوهشگاه صنعت نفت ارائه شده، طراحی و ساخته شده است. هدف از این واحد تولید بنزین با کیفیت بسیار عالی که اصطلاحاً به بنزین سبز معروف شده می‌باشد. بنزین تولیدی این واحد فاقد هر نوع ترکیبات بنزن و آروماتیک بوده و عدد اکتان طراحی آن ۸۶ می‌باشد در این واحد به واسطه شاخه دار کردن ترکیبات پارافینی عدداکتان محصول بهبود می‌یابد.

 

واحد تامین هوای فشردهv16
این واحد که شامل کمپرسور های فاز ۱ و ۲  می باشد قابلیت تولید هوای فشرده به میزان ۴۰۲۵۰ مترمکعب نرمال در ساعت دارد. معمولاً در حالت عادی مقدار تولید از مقدار فوق کمتر می‌باشد. بخشی از هوای تولیدی با نقطه شبنم ۴۰- درجه سانتیگراد به مصرف ابزاردقیق و بخشی با نقطه شبنم ۲۵- درجه سانتیگراد به مصرف هوای واحد میرسد.
این واحد به یک کمپرسور دیزلی به ظرفیت ۷۹۵ نرمال مترمکعب در ساعت جهت راه‌اندازی و موارد اضطراری مجهز میباشد.

 

واحد گوگرد سازیv17
این پالایشگاه دارای دو واحد گوگرد سازی می باشد.گاز سولفید هیدروژن که از واحد تصفیه گاز با آمین بدست می‌آید و گازهای خروجی واحد آب ترش، خوراک این دستگاه است. در این دستگاه به روش کلاوس گوگرد تولید می‌شود. خوراک واحد ابتدا در یک کوره مخصوص در حرارت بالای ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد تحت تبدیل حرارتی قرار گرفته و سپس در مجاورت کاتالیزور در یک راکتور دو مرحله‌ای به گوگرد مذاب آزاد تبدیل شده و پس از جامد سازی به بازار عرضه می‌شود. واحد شماره ۱ با ظرفیت روزانه ۶۰ تن و واحد شماره ۲ با ظرفیت روزانه ۶۴۰ تن گوگرد با خلوص ۹۹.۵ درصد به صورت گرانول و پرک تولید می نماید.

 

واحد آب خنک کنندهv18
این واحد که آب مورد نیاز برای خنک کردن دستگاههای دوار و کولرهای آبی را تأمین میکند از سه برج بتونی از نوع القائی و در مجموع از ۱۶ سل تشکیل شده است و قادر است ۵۸۰۰۰ مترمکعب در ساعت آب خنک کننده با دمای ۲۹ درجه سانتیگراد تأمین کند.

 

 

واحد تصفیه و بازیافت آبهای آلودهv19
این واحد عملیات تصفیه ۴۰۰ مترمکعب در ساعت پساب ناشی از فرآیندهای پالایش را انجام میدهد. آب تصفیه شده در این واحد جهت جبران تلفات آب در برجهای آب خنک‌کننده به واحد آب خنک کننده ارسال میشود. مواد نفتی جدا شده نیز به مخازن سوخت ارسال میگردد.

 

 

واحد تولید بخارv20
واحد تولید بخار شامل ۷ دیگ بخار هر یک به ظرفیت ۲۲۶.۵ تن در ساعت و ۳ HRSG هر یک به ظرفیت ۸۰ تن در ساعت می باشد که به طورمتوسط ۱۲۰۰ تن در ساعت بخار فشار بالا (۴۳bar)تولید می کند و بر اساس نیاز بخار آب با فشارهای (۴۳bar) و ( ۲۱bar) و (bar4.5 ) در واحدهای عملیاتی مصرف میشود.

 

واحد هیدروکراکر۲۵۶۰۰ بشکه در روز v21
این واحد با استفاده از هیدروژن , خوراک سنگین دریافتی از واحد تقطیر در خلاء را در مجاورت کاتالیست تحت فرآیند شکست مولکولی به محصولات با ارزشی نظیر گاز مایع ، بنزین خام سبک ، بنزین خام سنگین، نفت سفید و نفت گاز و آیزوریسایکل تبدیل میکند. واحد هیدروکراکر از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا علاوه بر تهیه محصولات نفتی مورد نیاز ،مقدار زیادی از حجم نفت کوره تولیدی را کاهش میدهد.

 

واحد تولید ازتv22
این واحد با استفاده از فرآیند تراکم، سرماسازی و توربین انبساطی (Expansion   Turbin) نیتروژن  را از مخلوط هوا جدا میکند.این واحد ازت مصرفی پالایشگاه بویژه مصرف واحدCCRرا تامین مینماید درجه خلوص ازت تولیدی۹۹۹.۹۹ درصد میباشد.

 

 

واحد تولید قیر ۵۵۰۰ بشکه در روزv23
این واحد با استفاده از محصول پایینی برج خلاء و دمیدن هوا و روزانه ۵۵۰۰ بشکه قیر تولید میکند که تا سقف ۰۰۰/۱۰بشکه در روز قابل افزایش است. این واحد قابلیت تولید قیر ساختمانی و جاده ای را دارد.
شایان ذکر است که این واحد به شرکت نفت پاسارگاد واگذار شده است.

 

 

واحد آب بدون املاحv24
این واحد شامل ۴ واحد مستقل هر یک به ظرفیت ۱۸۰ مترمکعب در ساعت است که به صورت خودکار به طور متناوب یا همزمان در سرویس قرار میگرند تا آب خوراک دیگهای بخار را تأمین کنند.

 

 

 

برنامه ریزی، اختلاط و انتقال مواد نفتی
کار اصلی این واحد برنامه ریزی تولید فرآورده های مختلف ، اختلاط و انتقال مواد نفتی ، ذخیره سازی خوراک،فرآورده های تولیدی و محصولات میانی است.
امتزاج مواد مختلف برای تهیه بنزین موتور و سایر فرآورده های نفتی،طبق کتابچه مشخصات تایید شزکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از دیگر فعالیتهایی است که در این واحد انجام میشود مجموع ظرفیت اسمی ذخیره سازی مخازن بیش از ۱۰ میلیون بشکه است.

طرح توسعه شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند

نام طرح:    طرح توسعه شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند
کارفرما:    شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران
پیمانکار اصلی:    کنسرسیوم شرکتهای ایرانی سازه ، طراحی و ساختمان نفت و شرکت چینی SEI
گروه راه اندازی:    شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند
مشاور ناظر:    مشارکت شرکتهای مهندسی انرشیمی و مدیریت پروژه های صنعتی ابدال
مشاور محیط زیست:    دانشگاه قزوین
مشاور حمل و نقل سنگین:    شرکت تدبیر صنعت سبز
طراحی بنیادی:    شرکت JGC ژاپن
صاحبان دانش فنی واحدهای فرآیندی:    شرکتهای UOP، AXENS ، TECHNIP BV ، KTI و پژوهشگاه صنعت نفت ایران

اهداف طرح
    افزایش ظرفیت از ۱۷۰ هزار بشکه به ۲۵۰ هزار بشکه در روز با پیش بینی تا ۲۷۰ هزار بشکه در روز
    افزایش تولید بنزین در ازا کاهش نفت کوره
    ارتقا کیفیت محصولات فعلی و آینده به استانداردهای یورو ۵
    اصلاح فرآیندها جهت دریافت خوراک مخلوط نفت خام سبک و سنگین به جای نفت خام سبک اهواز
    کاهش مواد آلاینده زیست محیطی

افزایش و کاهش فرآورده ها پس از اجرای طرح توسعه (میلیون لیتر در روز)

 نام محصول  قبل از اجرای طرح
  پس از اجرای طرح  افزایش
 گاز مایع  ۱  ۳.۶  ۲.۶
 پروپیلن  ۰  ۱.۲  ۱.۲
 بنزین سوپر  ۱  ۳.۶  ۲.۶
 بنزین پاک  ۳.۷  ۱۲.۳  ۸.۶
 نفت سفید (سوخت جت)  ۴.۲  ۶  ۱.۸
 گازوئیل  ۷.۴  ۸.۹  ۱.۴
 نفت کوره  ۶  ۲.۴  -۳.۶
 گوگرد  ۶۰ تن در روز  ۶۵۰ تن در روز  ۵۹۰ تن در روز