بازدید مدیر عامل پتروشیمی وهیئت همراه از پالایشگاه امام خمینی(ره)شازند

مهندس رحمانی مدیر پتروشیمی شازند و تعدادی از روسا و کارشناسان این مجتمع بزرک تولیدی چهارشنبه ۹/۵/۹۲ از پالایشگاه امام خمینی(ره)شازند بازدید نمودند ….. .

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند در این بازدید که بیشتر به منظورتبادل نظر و کسب اطلاع ازآخرین وضعیت تولیدات واحدهای جدید از جمله واحد RFCC ، RCDو واحد تولید پروپیلن پلی گرید انجام شد ، ابتدا درسالن کنفرانس حضور یافتند و پس از دیدن فیلم ویژه نصب و راه اندازی واحدهای جدید پالایشگاه به بحث و گفتگو پرداختند .

ابتدا مهندس میرقادری مدیر عامل پالایشگاه ضمن خیر مقدم و تشکر از همکاریهای بسیار خوب مدیریت پتروشیمی شازند گفت: بنده هیچگاه بین پتروشیمی و پالایشگاه جدایی نمی بینم و از نظر من این دو صنعت عظیم در یک راستا هستند و و می بایست با هم مدیریت شوند البته نه از نظر ساختار اداری بلکه از نظر فنی و عملیاتی . وی با اشاره به کارشکنی های غرب درعدم تعهداتشان در خصوص تامین قطعات و نرم افزارهای راه اندازی واحد های جدید پالایشگاه گفت: خوشبختانه این شرکت توانست با دانش و توانمندی متخصصین ایرانی و جوانهای همین شرکت تمامی واحدهای بزرگ و گاها اولین بار در کشورمان رابه ثمر برساند و با افتتاح و راه اندازی کلیه واحدهای طرح توسعه در اسفند ماه ۹۱ بدست ریاست محترم جمهور غربی ها را شگفت زده کند و همچنین توانست این پالایشگاه را با ظرفیت ۲۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز به مدرن ترین پالایشگاه نفت کشور و بزرگترین تولید کننده بنزین با استانداردهای اروپا یورو ۴ و ۵ تبدیل نماید. مهندس میر قادری افزود: خوشبختانه واحد RFCC در این پروژه درحالیکه اروپایی ها باورشان نمی شد ما بتوانیم این واحد را به بهره برداری برسانیم، برای اولین بار در کشور و حتی در خاورمیانه با ظرفیت ۸۰ هزار بشکه در روزنصب گردید و این اتفاق مبارک به دست همین متخصصین انجام شد و هم اکنون در حال تولید است . وی افزود: یکی دیگر از محصولات این پالایشگاه گوگرد است که از تولید ۶۰ تن در روز گوگرد به مرز ۷۰۰ تن رسیده و این بدین معنا است که ۱۰ برابر گوگرد را در فرآورده های نفتی کم کرده ایم و این کمک بزرگی است به محیط زیست . وی گفت این پروژه می تواند الگویی برای سایر پروژه ها و آیندگان باشد و از بابت مدیریت تولید، اعم از بهره برداری، تعمیرات و حتی خدمات فنی مهندسی می تواند نمونه باشد زیرا که در طول یک سال حدود ۲۰ واحد عملیاتی در مدار تولید قرار گرفت واین تجربه بزرگی برای صنعت است . مدیرعامل با بیان اینکه، این کار بزرگ مدیون زحمات پرسنل زحمت کش و هماهنگی ها و صداقت گفتاردرکارکنان پالایشگاه و همچنین پشت گرمیهای مکرر مدیریت ارشد پالایش و پخش است افزود: همکاری های به موقع و سریع مدیریت محترم پتروشیمی شازند را فراموش نکرده و نمی کنیم و از صمیم قلب از ایشان تشکر و قدردانی می شود و امید است این تعامل وگفتمان هرچه بیشتریرای رفع کاستی ها و کاهش هزینه های دوطرف ادامه داشته باشد .

در ادامه مهندس رحمانی مدیر عامل پتروشیمی ضمن خداقوت و با تقدیر از مدیریت و دست اندرکاران این پروژه ملی گفت : درواقع این کار بزرگ شما موجب غرور ملی است و جای بسیار خرسندی است که با نیروی های خودی و توانمندی جوانان پالایشگاه چنین کار عظیمی را در بدترین شرایط سیاسی و اوج تحریم های دشمنان به ثمر رساندید و بحث مشکل کمبود بنزین در کشور را برای همیشه حل نمودید و این بیشتر شبیه به یک معجزه بود . وی گفت: کاری که توسط شما صورت گرفته و به ثمر نشسته کار بزرگی است که با هیج تشکر و مبلغ ریالی قابل جبران نیست لذا بنده به سهم خود از همکاریهای مدیریت و دست اندرکاران پالایشگاه تقدیر می کنم که در شرایط سخت کاریتان نسبت به تامین خوراک شرکت ما کمک کردید . رحمانی افزود: ما خواهان تشکیل جلسات بیشتر حداقل ماهی یکبار و حتی بیشتر برای تبادل افکار در دومجتمع پالایشگاه و پتروشیمی هستیم تا بتوانیم ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت در همسایگی هم با تلاش مضاعف راهکارهایی را برای سرعت بخشیدن به انجام کارهای جدید پیدا نماییم .

سپس مهندس شاهوردی مدیر عملیات پالایشگاه ضمن تبریک راه اندازی واحدهای جدید پتروشیمی به مدیریت و کارکنان توانمند آن مجتمع گفت: برای تسریع در زمان عملیات و کاهش هزینه ها ی ایجاد خطوط لوله بین پتروشیمی و پالایشگاه باید گفت که پالایشگاه موفق به انجام بخش مهم آن تا مرز پتروشیمی شده است و منتظرادامه کار از پتروشیمی هستیم . وی با اشاره به موفقیت جلسات کارشناسی فی مابین گفت: ایجاد خطوط بین پتروشیمی و پالایشگاه جهت دریافت محصولات وسیستمهای آب ، برق و بخار بخصوص آب دی ام (DM)ضروریست و ازدریافت ماده شیمیایی (DEA)جهت واحدهای جدید به عنوان یک نیاز یاد کرد و تاکید نمود می بایست برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام کار از بروکراسی اداری و دست و پاگیر کاسته شود . مهندس شاهوردی در پایان ضمن اعلام آمادگی برای جلسات بیشتر و تبادل افکار و اندیشه متخصصین دوطرف ، خواستار امضاء قرارداد فی مابین جهت تسریع در ارسال محصولات و خوراک واحدها شد. . . . . .