با توجه به مشکلات سیستم قبلی کنترل تردد (هانیول) و عدم ثبت آنلاین رکوردهای تردد در نرم افزار حضور و غیاب؛ تغییر این سیستم از ۲۲/۳/۹۷ در دستور کار واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) قرار گرفت. پس از انجام بررسیهای لازم و تشکیل جلسات مشترک با واحدهای مرتبط؛ و بررسی امکانات سیستمهای پیشنهادی شرکتهای ایرانی؛ نهایتا دستگاههای حضور و غیاب جدید انتخاب و سفارش خرید آنها همراه با شرایط لازم؛ تهیه و پس از طی روند مربوطه توسط اداره تدارکات کالا خریداری شد.
برای انتخاب دستگاههای جدید ملاحظات زیر در نظر گرفته شد:
۱- دستگاه بایستی با گیتهای تردد موجود کار کند و آنها را باز و بسته نماید
۲- دستگاه بایستی با کارتهای تردد موجود پرسنل همخوانی داشته باشد به نحوی که با تغذیه اطلاعات این کارتها؛ پرسنل بلافاصله پس از تغییر دستگاه بتوانند تردد خود را ثبت نمایند
۳- دستگاه بایستی با نرم افزار حضور و غیاب و رستوران موجود تبادل اطلاعات نماید.
از تاریخ ۲۴/۱۰/۹۷ نصب دو دستگاه بر روی یک گیت جهت تست؛ انجام و عملیاتی شد.
با نصب و تست این دستگاهها موارد زیر اثبات و نسبت به آنها اطمینان حاصل شد:
اول- دستگاهها روی گیتهای موجود کار میکند و نیازی به عوض کردن گیتها نیست
دوم- تردد ثبت شده توسط این دستگاهها در نرم افزار حضور و غیاب به صورت آنلاین ثبت میشود
سوم- اطلاعات کارتهای پرسنل در سیستم تغذیه شده و پرسنل در تردد با کارت هیچ مشکلی ندارند
چهارم- بر اساس فایلهای ارائه شده توسط اداره منابع انسانی؛ حدود ۲۷۰۰ نفر از گیتهای درب اصلی شرکت تردد می نمایند و با این حساب مشکل کمبود ظرفیت در دستگاهها وجود ندارد (ظرفیت دستگاهها ۳۰۰۰ نفر میباشد)
پنجم – برای ۴۵ دستگاه حضور و غیاب به همراه متعلقات مربوطه؛ با پرداخت مبلغی در حدود ۲۱۲ میلیون تومان؛ نه تنها مشکل ثبت تردد در نرم افزار حضور و غیاب موجود حل شده بلکه دستگاهها، علاوه بر کارت؛ قابلیت استفاده از روش تشخیص چهره و اثر انگشت را نیز دارا میباشند.
پس از اتمام دوره آزمایشی؛ نصب بقیه دستگاهها انجام شد و ثبت تردد توسط دستگاههای جدید جریان دارد. تا کنون تصویر چهره و اثر انگشت بیش از ۲۰۰ نفر در سیستم ثبت شده است. ضمنا بزودی؛ طی یک برنامه زمانبندی؛ اقدام به ثبت تصویر چهره و اثر انگشت کلیه پرسنل در سیستم جدید خواهد شد.
ثبت تردد افرادی که چهره و اثر انگشت آنان در سیستم تعریف شده باشد؛ به روش تشخیص چهره و اثر انگشت نیز امکان پذیر است. روش تشخیص چهره از روش کارت کندتر و از روش اثر انگشت سریعتر می باشد.
در پایان ذکر این نکته ضروریست که این تحول مهم با همکاری و مشارکت واحدهای حراست – امور اداری – تدارکات کالا و فاوا و همچنین روابط عمومی (جهت اطلاع رسانی به پرسنل) و با حمایت همه جانبه مدیران و مسئولان شرکت صورت گرفته و پرسنل شرکت نیز در ایجاد این تغییر بزرگ همکاری لازم را بعمل آورده اند. البته مشکلات اولیه ناشی از تغییر سیستم نیز در حال بررسی و رفع میباشند.
برنامه زمانبندی و کنترل پروژه
برنامه زمانبندی در تصاویر زیر (مجهز به لینک) موجود است:
2 دیدگاه در “تغییر دستگاههای کنترل تردد در شرکت پالایش نفت امام خمینی”
دیدگاه ها بسته شده است.