بازدید رئیس پدافند غیر عامل و دفاع سایبری کشور از پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند

دکتر جلالی دبیر کمیته و ریاست سازمان پدافند غیر عامل به همراه سردار مطیعی معاونت محترم انرژی سازمان و تنی چند از کارشناسان آن سازمان از شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند بازدید نمودند…..

به گزارش روابط عمومی پالایشگاه در این بازدید ابتدا جلسه ای با حضور مهندس میر قادری مدیر عامل و روسای واحدهای ستادی و عملیاتی پالایشگاه و نمایندگان شرکتهای خطوط لوله،پخش،پتروشیمی،گاز و سایر ارگانهای صنعتی منطقه در سالن کنفرانس پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند برگزار گردید که نخست مهندس میر قادری با ابراز خرسندی و خیر مقدم به میهمانان گفت: این شرکت سرمایه بزرگی است که مطلق به جهان اسلام است و ما می بایست این سرمایه را حفظ نموده،مخاطرات را بررسی کرده و اگر لازم بود مجددا ارزیابی ریسک نماییم.در حد مقدورات هزینه های لازم را تخصیص داده تا بتوانیم این مجموعه بزرگ را از خطرات فنی و غیر فنی و حفاظتی محفوظ بداریم.

در ادامه اداره سامانه ها و همچنین نماینده مدیریت در پدافند غیرعامل شرکت، با اشاره به این موضوع که بحث سایبری همواره مورد توجه این پالایشگاه و مدیریت محترم بوده است به ارائه گزارشی جامع و مفید از اقدامات صورت گرفته و کارهای در دست اقدام در راستای پدافند غیر عامل و مدیریت بحران شرکت پرداختند.

سپس سردار جلالی دبیر کمیته و ریاست سازمان پدافند غیر عامل ایراد سخن نمود.وی گفت: کشور ما بخاطر شرایط سیاسی، همواره با طیفی از تهدیدات مواجه بوده است.قاعدتا اگر تهدیدی بعد از ۳۰ سال در منطقه ای باقی و پایدار بماند ،آن تهدید باید در زیر ساختها ، نظام مهندسی، نوع نگاه و توسعه آن کشور اثر بگذارد. وی گفت: این قدرت است که می تواند در مقابل دشمنان موثر باشد نه التماس،چون آنها قدرت را می شناسند. و اگر ما قدرتمند گردیم و نقاط ضعف خود را برطرف نماییم می توانیم موفق عمل کنیم.دشمنان در سالهای اخیر موضع خود را از جنگ نظامی به جنگ اقتصادی و سایبری تغییر داده اند و ما می بایست در این زمینه ها توانمند گردیم و در برابر تهدیدها مصون سازی نماییم. دکتر جلالی در ادامه صحبتهایش گفت: آمریکاییها معتقدند چهره جدید جنگ در فضای سایبری شکل می گیرد و معتقدند ما می توانیم از فضای سایبری همان نتیجه نظامی را بگیریم.به همین دلیل روشهای جدید سایبری مرسوم در دنیا کفایت نمی کند و ما می بایست به روشها و پروتکلهای موجود در این زمینه اکتفا ننماییم. سردار جلالی گفت : وزارت نفت می بایست، تراز طبقه بندی زیر ساخت این پالایشگاه را در مقیاس ملی ارزیابی نموده و برحسب اینکه محصولات این شرکت در صورت تولید نشدن تا چه اندازه امنیت ملی را به مخاطره می اندازد، سطح امنیت این شرکت را تعیین کند و نسبت به سطح امنیت، میزان آسیب ناپذیری مشخص می گردد.می بایست متناسب با اهمیت هر زیر ساخت، الزامات پدافندی اجرا گردد. از آنجاییکه حملات سایبری به زیر ساختهای حیاتی بسیار حساس می باشد ، اقدامات انجام شده در این راستا در این پالایشگاه با وجود اینکه بسیار خوب صورت گرفته است اما کفایت نمی کند. وی گفت: با تبدیل پروژه های بزرگ به پروژه های کوچک تر با سطوح اهمیت مختلف، کار آسانتر و مفید تر انجام شده و بر اساس درجه و اندازه آسیب پذیری می توان راه حلی برای آن پیش بینی نمود.چرا که هر زیر ساخت متناسب با اهمیت خودش تهدیدات مخصوص خودش را دارد. وی تاکید ساخت که در حوزه جنگ اقتصادی، وزارت نفت الویت بالایی را برای تهدید دارد و بدین جهت مراکز پدافند سایبری متناسب با میزان استفاده هر شرکت باید تشکیل گردد تا بتواند با نگاه مجدد به موضوع از منظر سایبری، آسیب پذیریها اصلاح گردد. دکتر جلالی در پایان صحبتهایش گفت: انشاء ا… همانطور که توانستیم از تحریم ها عبور نماییم با یک فعالیت بسیجی همانند گذشته از این آسیب پذریها نیز با موفقیت عبور کنیم. .