سالروز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس در پالایشگاه امام خمینی(ره)شازند

به منظورگرامیداشت پنجم اسفند سالروز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس ، جلسه ای با حضور مهندس میر قادری مدیر عامل محترم شرکت، مهندس شاهوردی مدیر عملیات محترم ، مهندس شیرازی زاده رئیس محترم خدمات فنی و مهندسی و جمعی از مسئولین و مهندسین پر تلاش شرکت در اداره مهندسی برگزار گردید گردید.. . . .

به گزارش روابط عمومی پالایشگاه امام خمینی(ره)شازند در این جلسه مهندس میر قادری ضمن تبریک این روز و یاد و خاطره اندیشمند بزرگ جهان خواجه نصرالدین طوسی ، با بیان این موضوع که مهندسین به جهت سرعت بالای علم می بایست از مسیر آکادمیک عبور نمایند گفت: گذشتن از این مسیر و درک ویژگیهای آن باعث رشد و پیشرفت مهندسین و شناخت آنها در جامعه مهندسی خواهد گردید. وی گفت: ما هرگونه تخصصی را به عنوان تخصص مهندسی نگاه کرده و قابل احترام می دانیم همه آقایانی که درپالایشگاه فعالیت می کنند به نوعی در فعالیت مهندسی شریک و مشغول هستند اما سنبل مهندسی در پالایشگاه ، اداره خدمات فنی مهندسی بوده و بجهت احترام به این سنبل ما این جلسه را در این اداره برگزار نمودیم. مدیر عامل پالایشگاه تاکید نمود هرچه را در بخشهای مدیریتی به عنوان راهگشا داریم از بخش های مهندسی همراه خود برده ایم و صنایع بزرگ و پیچیده ای مانند پالایشگاه جز از مسیر تعریف شده مهندسی غیر قابل کنترل و هدایت و راهبری می باشند. مهندس میر قادری با یاد آوری این موضوع که پشتیبانی قوی فنی و مهندسی در به ثمر رسیدن و راه اندازی ۲۰ واحد عملیاتی پالایشگاه همواره به وضوح قابل رویت بوده است گفت: طبیعتا بعد از این راه اندازیها ، کار بخش فنی و مهندسی چندین برابر خواهد شد و تجهیزات می بایست توسط گروه مهندسی رصد و طراحی مجدد شده و دستورالعمل های جدید نوشته،ارزیابی و بازیابی گردد و آرشیو مستندات به روز رسانی گردد و بدین جهت افزایش چارت را در این ادارات می بایست دنبال نماییم زیرا که عدم اجرای آن ضررهای بزرگی را به ما خواهد زد چرا که قوت گرفتن فعالیتهای جدید بعد از راه اندازی، سود پالایشگاه را رقم خواهند زد . وی گفت البته در این پروژه بخش فنی و مهندسی بدون هیچ توقعی در این کار سهیم بوده است و در خیلی از جاها بدون هیچ چشم داشتی در اجرای این پروژه همکاری فراوانی بوده است که امروزه شاهد پالایشگاهی با این پیکره هستیم. مهندس میر قادری گفت: بخش مهندسی باید پالایشگاه را به سمت بازیافت کامل آب،انرژی و اطلاعات پیش ببرد و همچنین مدیریت انرژی بحث مهم دیگری است که به عهده بخش مهندسی بوده و بحث طراحی،ساخت و شناسایی تجهیزات جدید پالایشگاه نیز بر روی دوش این اداره می باشد. وی تاکید نمود هرگونه هزینه در بخش مهندسی سودبخش خواهد بود و حتی اگر سودش را در این پالایشگاه شاهد نباشیم در سایر صنایع کشور به مصرف خواهد رسید و اظهار امید واری نمود بتوانیم بهترین تیم مهندسی و عملیاتی را در این پالایشگاه تشکیل و به خیلی از کشورها ارائه دهنده سرویس باشیم. مهندس میرقادری در پایان صحبتهایش ضمن تبریک این روز بزرگ و نیز این راه اندازی با شکوه گفت: این موفقیت بزرگ با خدمات،سرویس ها و دقت شما عزیزان به ثمر رسیده است و انشاءا… به همت شما نیز به وضعیت بهتر و کمال برسد و مطمئنا خیر و برکت آن در زندگی هایتان وارد خواد شد.

در ادامه جلسه مهندس شاهوردی ضمن تبریک این روز به کلیه مهندسین و متخصصین پالایشگاه به همه این عزیزان توصیه نمود از حداکثر وقت خود برای کسب اطلاعات، علم و تجربه در این دانشگاه بزرگ استفاده نموده و از این فرصت نهایت بهره را در راهبری پالایشگاه بنمایند. وی گفت اداره فنی و مهندسی اولین اداره ای بود که در این پروژه وارد گردید و آخرین اداره ای هست که تا پایان پروژه حضور دارد و در مسائل راهبری در آینده نیز حضور پیدا خواهد کرد و نقش بسزای این اداره را در مراحل طراحی، راه اندازی و راهبری این پروژ ملی بسیار حائز اهمیت دانست.

مهندس شیرازی زاده نیز در پایان مراسم وقت را مغتنم شمرده و ضمن تبریک این روز از کلیه زحمات مهندسین عزیز در این دوره ۶ ساله پروژه تشکر و تقدیر نمود. .