کانون فرهنگی شهید سلیمانی با تعداد ۱۶۸۳ نفر هنرجو مهد تربیت فعالیتهای فرهنگی ، مذهبی، علوم قرآنی و علمی برای خانواده کارکنان

مدیر عامل محترم شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند از کانون فرهنگی شهید سلیمانی بازدید نمود.. .

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند در این بازدید مهندس میر قادری مدیر عامل محترم شرکت و تنی چند از مسئولین پالایشگاه با بخشها و قسمتهای مختلف این مرکز فرهنگی از نزدیک آشنا شدند.

در این بازدید مدیر عامل محترم شرکت مهندس میر قادری طی رهنمودهایی سازنده با تاکید بر فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی و نقش و جایگاه این فرهنگ بر سرنوشت مردم ایران از بدو ورود اسلام تا کنون، بر جایگاه علوم قرآنی به صورت ویژه بر زندگی افراد تاکید نمود و رابطه تنگاتنگ فرهنگ دینی را با دیگر ابعاد زندگی بشری مورد اشاره قرار داد.

وی ضمن ابراز خوشنودی از روند اجرایی این نوع فعالیتها در این کانون گفت: دین ما بر مبنای کار فرهنگی است و مصداق آن قسم خداوند به قلم است، یعنی همان چیزی که با آن می نویسند. بنابراین نهضت اسلامی بر مبنای فرهنگ است و بر مبنای تاثیر بر قلوب پیش می رود و این کار فقط با کار فرهنگی صورت می گیرد.بنابراین تاکیدی که اسلام بر مباحث فرهنگی دارد جزء اصول آن است که در آیات شریفه قرآن صریحا به آن اشاره شده است.

مدیر عامل پالایشگاه گفت:امروز اهمیت این مراکز فرهنگی بسیار بالاست و دقیقا نقطه مقابل تهاجم فرهنگی است که قدرت های بزرگ برای تخریب پایه های فرهنگی و اعتقادی کشورهای مسلمان انجام می دهند. لذا اگر فعالیتی نکنیم و یا این فعالیتهای فرهنگی را به روز ننماییم، مطمئن باشید مهاجمان فرهنگی فرزندان ما را می ربایند و ممکن است این فرزندان در خانه ما زندگی بکنند و لیکن از نظر ذهنی و فرهنگی در اختیار دشمنان قرار میگیرند که این هیچ وقت مطلوب ما نیست.

وی در ادامه تاکید نمود: هرچه میزان فعالیت این کانون ها و کارهای فرهنگی کم باشد ما بیشتر محکوم به استفاده از فرهنگ غربی ها هستیم و هرقدر این فعالیت ها بیشتر باشد ما صادرات فرهنگی بیشتری را به خارج از کشور خواهیم داشت.امروز ماهواره ها، شبکه های اینترنتی، سیستم های جدید مخابراتی، همه در اختیار ابرقدرتها بوده و آنها به جزء فساد چیز دیگری را توسعه نمی دهند و کار آنها فتنه گری است و پشت همه این فتنه گریها ،مادی گرایی و پشت این مادی گرایی، کار فرهنگی شیطانی قرار دارد، نه کار فرهنگی که مبنی بر توحید باشد. چون، مطمئن باشید از کار فرهنگی مبنی بر توحید، جنگ و خونریزی بوجود نمی آید.بنابراین این کانون های فرهنگی هرچند مورد بی مهری قرار بگیرند ولی به هیچ وجه از ماموریت بزرگ آنها کم نمی شود.

میر قادری گفت: کسانی که در بحث اقتصادی فعالیت می کنند و کارخانجات تولید می نمایند ،اگر این کارها با فعالیت فرهنگی همراه نباشد ارزشی ندارد.دهها برابر پالایشگاه و کارخانجات در غرب وجود دارد اما چون پایه های فرهنگی و اعتقادی در آنها وجود ندارد هیچ ارزشی نداشته و درآمد آنها تماما صرف جنگ و خونریزی و از بین بردن مکارم اخلاقی می شود.بنابراین اگر ما مراقبت نکنیم و خودمان را به آن چیزی که غربی ها سپرده اند بسپاریم و همه چیز را درقالب صنعت و تعاملات مالی ببینیم همان وضعیت آنها را پیدا خواهیم نمود. بنابراین میبایست برای این کانونها هزینه کرده و بدانیم که سود فعالیتهای فرهنگی آنقدر زیاد است که قابل مقایسه با سود مادی نیست.در این کانونها انسان ساخته می شودو از گمراهی نجات می یابد .اگر فرآورده ای در مکان صنعتی از بین برود قابل جبران است.اما در اینجا قابل جبران نیست، زیرا که اگر انسانی گمراه شود خیلی هزینه دارد تا بتوان آن را نجات داد.لذا وظیفه مدیران و کسانیکه در این مجموعه ها زحمت می کشند بسیار بالا است و با توجه به مشکلاتی که در اینجا جهت تامین استاد و تامین امکانات وجود دارد،مشکلاتی که هیچ وقت در مراکز استانها نیست،به نظر من ثواب کار شماها دوچندان است و در شهر مهاجران هرقدر بتوانیم امکانات فرهنگی جهت کارکنان و خانواده های محترم آنها تامین نماییم هم ثواب بسیاری دارد و هم خدمت است. وی گفت: تجربه نشان داده است که غربیها از طریق جنگ فیزیکی توان مقابله با ما را ندارند ولی اگر فکر و روح جوانان ما را بدزدند و آنها را تسخیر کنند ما شکست خواهیم خورد.

میر قادری در پایان با تاکید بر اینکه تمام صحبتهایش اهمیت موضوع فعالیتهای فرهنگی را نشان می دهد گفت : امید است مجموعه مدیریتی پالایشگاه با یکدیگر همدیگر بتواند این پایگاهها و کانون ها را تقویت نماید.

در ادامه آقای سلیمانی رئیس روابط عمومی شرکت ضمن ارائه گزارشی از اهداف تشکیل و فلسفه وجودی کانون به روند برگزاری کلاسهای این مرکز فرهنگی اشاره نموده و فعالیتها و برنامه های آن را در طول سال تشریح کرد.

وی با اشاره به نقش تاثیر گزار این واحد فرهنگی بر رشد فرهنگ دینی و قرآنی خانواده کارکنان و همچنین ساکنین شهر مهاجران به این نکته تاکید نمود که کانون فرهنگی شهید سلیمانی هم اکنون با ۱۶۸۳ نفر ثبت نام کننده به عنوان تنها مرکز فرهنگی شهر مهاجران توانسته است در تمامی ابعاد، زمینه ساز پیشرفت های علمی،اعتقادی و فرهنگی خانواده های شهر باشد.

وی کلاسهای رایگان قرآن ویژه خانواده های پرسنل محترم پالایشگاه ،کلاسهای فنی و حرفه ای رابا برگزاری توسط ۳۰ استاد در رشته های مختلف و ۷ موسسه طرف قرارداد آموزشی،فرهنگی و هنری(نظیر جامعه القرآن واحد خردسالان و بزرگسالان قم،سازمان فنی و حرفه ای،صنایع دستی استان، هلال احمر،جهاد دانشگاهی،کانون قلم چی و انجمن خوشنویسان) و ۳۰ مورد کلاسهای آزاد در طول سال را از جمله فعالیتهای انجام شده در کانون نام برد و بر این نکته تاکید کرد که کانون شهید سلیمانی علاوه بر برگزاری کلاسهای آموزشی-فرهنگی و البته قرآنی در زمینه انجام دیگر فعالیت های فرهنگی نیز سابقه ای درخشان دارد.برگزاری کلاسهای قرآن در مدارس و مهد کودک های شهر مهاجران،برگزاری نمایشگاههای مختلف، مراسم و مناسبتهای مذهبی و فرهنگی، اردوهای سیاحتی و زیارتی، تنها برخی از این خدمات ویژه می باشد که در طول سال به مخاطبین خود که عمدتا کارکنان و خانواده محترم آنان می باشد ارائه می نماید. همچنین با شروع اوقات فراغت تابستان ضمن برنامه ریزی ترم تابستان کلاسهای فوق برنامه و متنوع متناسب با نیاز فرزندان کارکنان برگزار خواهد شد.

این گزارش می افزاید مدیر عامل شرکت از نمایشگاهی که از آثار هنر جویان کانون در رشته های مختلف تشکیل گردیده بود بازدیدو ضمن تجلیل از این آثار،کلاسهای کانون را مورد تحسین قرار داده و آثار عرضه شده را در ردیف کارهای جهانی توصیف کرد.

بعد از آن با حضور در کلاسهای مختلف آموزشی کانون از نزدیک با نحوه برگزاری و روند آموزشی آنها آشنا شده و در جهت آشنایی با چگونگی این کلاسها توضیحاتی را از مربیان خواست.

در پایان مهندس میر قادری و مسئولین با هنرآموزان و کار آموزان کانون گفتگوی رودررو و صمیمانه ای داشتند و از نزدیک با مسائل و نقطه نظرات مخاطبین و مراجعین کانون آشنا و در راستای رفع برخی از مشکلات دستورات مقتضی را صادر نمودند