ارتقای کیفیت تجهیزات آشپزخانه و رستوران پالایشگاه شازند با استفاده از روش های نوین طراحی مهندسی

رییس مهندسی عمومی گفت: زیر ساخت های آشپزخانه و سالن غذا خوری رستوران پالایشگاه شازند با استفاده از روش‌های نوین طراحی مهندسی،خرید تجهیزات و اجرا ارتقا یافت.

علیرضا خدابخشی با اشاره به اهداف پروژه عنوان کرد: «پروژه بهسازی و تجهیز آشپزخانه و سالن غذاخوری شرکت  برای افزایش سطح رضایت‌مندی و سلامت پرسنل از چند سال پیش در  دستور کار این اداره قرار گرفت».

رییس مهندسی عمومی تصریح کرد:

بر اساس بررسی های انجام شده ،یکی از نقاط ضعف شرکت در حوزه رضایتمندی پرسنل رستوران شرکت بود که علیرغم زحمات بسیار زیاد پرسنل مشغول به کار در رستوران ،نتیجه مطلوب در جلب رضایت پرسنل پالایشگاه حاصل نمی شد.

وی با اشاره به اینکه امکانات ،تجهیزات و فضای آشپزخانه قبلی شرکت با الزامات و استاندارهای HACCP و شرایط بهداشتی مطلوب فاصله بسیار زیادی داشت،افزود: لذا برای ارتقای سطح بهداشت و کیفیت آشپزخانه شرکت با توجه به فضاهای موجود، طراحی ها مطابق استاندارهای روز دنیا انجام شد.

 مهندس خدابخشی با اشاره به شاخص ها در تجهیز و ارتقا رستوران پالایشگاه شازند گفت: در آشپزخانه جدید شرکت ۸ سردخانه و تونل انجماد برای نگهداری  بهداشتی گوشت قرمز گوشت سفید ، مرغ و ماهی، میوه،سبزی ، مواد عمل آوری شده نصب شده است.

وی اظهار کرد:در آشپزخانه فضاهای اداری و استقرار پرسنل ناظر و کارکنان اداری با رعایت کلیه اصول بهداشتی برای عدم تردد افراد غیر مسئول به آشپزخانه تمیز چیدمان شده است.

رییس مهندسی عمومی ادامه داد: در بازسازی رستوران شرکت،ارتقای بهداشت، بهبود کیفیت غذا، کاهش فشار کاری پرسنل آشپزخانه، کاهش اتلاف مواد غذایی و افزایش ظرفیت پخت غذا، ایجاد فضای های مدرن مد نظر بوده است.

وی با بیان اینکه با تغییرات انجام گرفته ظرفیت پخت رستوران به ۷ هزار پرس در هر وعده افزایش می یابد؛اظهار کرد:علاوه بر ایجاد زیر ساخت های ساختمانی با وجود حساسیت ویژه مناقصه‌ای برای خرید و نوسازی تجهیزات پخت و پز ،انتخاب برترین برند های ایران و جهان در دستور کار قرار گرفت که ۵۰ درصد این تجهیزات وارد شرکت شده اند.

مهندس خدابخشی با اشاره به اینکه آشپزخانه قبلی فاقد هواساز و سیستم تهویه،نور،سیستم صوتی ،اعلام حریق و فاضلاب  استاندارد بود،گفت: پس از باز سازی ،آشپزخانه و سالن غذاخوری شرکت به سیستم های تهویه، روشنایی هوشمند، اعلام حریق و دوربین های نظارتی مجهز  شده است

وی تصریح کرد:در برنامه ریزی اولیه تنها باز سازی آشپزخانه به اداره مهندسی عمومی واگذار شده بود لیکن در نیمه دوم سال گذشته مقرر شد تا با بازسازی سالن غذا خوری محیطی آرام شاد و زیبا برای همکاران ایجاد گردد.

وی افزود: «در حال حاضر، پس از گذشت بیش از یک سال از آغاز پروژه،  فعالیت‌های اجرایی آشپزخانه و سالن غذاخوری خاتمه یافته  و حدود ۵۰ درصد تجهیزات  وارد شرکت شده و آماده نصب و راه اندازی می باشند »

رئیس مهندسی عمومی با اشاره به ویژگی‌های شاخص و نقاط قوت پروژه اضافه کرد: «با وجود چالش‌های غیر قابل پیش بینی ،موانع و محدودیت‌های متعدد در فازهای طراحی،اجرا و تامین متریال و تجهیزات، تیم مدیریتی و اجرایی پروژه  تلاش و کار تیمی و همکاری بسیار ارزنده  و اثر بخشی را برای حذف تبعات و کاهش اثرات چالش های پیش بینی نشده داشتند

 وی مهم‌ترین نقاط قوت این پروژه را احساس مسئولیت فوق العاده ، تیم سازی خوب و کار تیمی مطلوب مدیر و  تیم اجرایی پروژه برشمرد و افزود:تیم پروژه در برطرف نمودن چالش‌های مختلف به کارگیری اصول مدیریت پروژه،  رعایت کامل ملاحظات ایمنی و پیشگیری از خسارت و حادثه، تحقق کلیه ابعاد و شاخص‌های کیفی و فنی مورد انتظار و تامین نیروی انسانی متخصص و تیم‌های اجرایی عملکرد مطلوبی از خود به یادگار گذاشتند.

رییس مهندسی عمومی اظهار کرد:برای توسعه سالن غذاخوری نیز همزمان پروژه دیگری برای احداث ۷۰۰ مترمربع در طبقه دوم رستوران  در جریان می باشد.

وی گفت:در کنار زحمات تمامی عوامل دخیل در پروژه، افزایش کیفیت پایدار خدمات رستوران منوط به استقرار استاندارد ISO22000 و یا HACCP و نظارت کامل بر رعایت مفاد آن و همچنین راه اندازی سیستم رزرو غذا ،جذب نیروی کارآمد و  آموزش پرسنل فعلی می باشد که هماهنگی های لازم به مدیریت منابع انسانی و مدیریت برنامه ریزی انجام شده است.

رئیس مهندسی عمومی در پایان  از مدیر پروژه رستوران ،کلیه کارشناسان ادارت مهندسی، عوامل اجرایی شرکت های پیمانکاری ، مشاوران ، ادرات تعمیرات و سایر ادرات پشتیبان که در اجرای این پروژه همکاری داشتند تشکر کرده و ابراز امیدواری نمود پس از ورود مابقی تجهیزات در آینده ای نزدیک‌میزبان  همکاران گرامی در محیطی زیبا و دلنشین  در رستوران شرکت باشیم.