شماری از خبرنگاران صنعتی در دومین روز از نمایشگاه تخصصی نفت،گاز، پالایشگاه، پتروشیمی، تجهیزات و صنایع وابسته از غرفه شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، چهارمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور ۴۰ شرکت کننده در قالب ۱۲۰ غرفه در بخشهای مختلف صنعت به مدت چهار روز برگزار شد و به گفته بسیاری از بازدیدکنندگان و غرفهداران، با استقبال قابل توجهی از سوی علاقهمندان روبهرو بود.
در این بین، بسیاری از خبرنگاران صنعتی هم به این نمایشگاه آمدند و ضمن بازدید ازغرفه شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند از تازهترین دستاوردهای صنعت نفت بازدید کردند و با غرفهداران سخن گفتند و از مشکلاتشان باخبر شده، در نشستهای تخصصی فعالان حوزه نفت حضور یافتند و برخی نیز به پرسشهای خبرنگاران پاسخ دادند.

این خبرنگاران همچنین در نشستی با سید ابوطالب امینی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند از آخرین رویدادهای تولیدی این شرکت مطلع شدند.
