بیست و دومین جلسه مدیران پروژه CMMS پالایشگاه های نفت و گاز کشور در پالایشگاه نفت امام خمینی(ره)شازند

بیست و دومین جلسه مدیران پروژه CMMS پالایشگاه های کشور در تاریخ های یازدهم و دوازدهم تیر ماه جاری با حضور مهندس محجوبی مدیر محترم پروژه CMMS و جمعی از مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات ستاد پالایش و پخش و همچنین مدیران و کارشناسان مرکز لجستیک دانشگاه امام حسین(ع) (پیمانکار پروژه) و شرکت های پالایش نفت آبادان، بندر عباس، کرمانشاه، لاوان، تهران و شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد خانگیران در پالایشگاه امام خمینی(ره) برگزار گردید.

در این جلسه مهندس شاهوردی مدیر محترم عملیات ضمن خوش آمدگویی به میهمانان حاضر ، گزارشی از روند راه اندازی فازهای طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند ارائه نمود و تاکید کرد با توجه به افزایش تعداد واحد های پالایشگاه که منجر به افزایش چند برابری هزینه های نگهداری و تعمیرات می شود برای صرفه جویی در هزینه های مذکور استفاده از نرم افزار IPCMMS  بسیار لازم و ضروری است.

وی در ادامه آمادگی خود را در جهت حمایت از تیم پروژه برای تشکیل تیم جمع آوری اطلاعات مربوط به فاز دو اعلام کرد و همچنین اضافه نمود برای اینکه کلیه همکاران عملیاتی مستقر در فاز دو نیز بتوانند از این نرم افزار استفاده کنند برای کنده کاری و کابل کشی تعریف شده و در دست اقدام است.

در ادامه مهندس محجوبی نیز ضمن ارائه توضیحاتی در مورد فرآیند تکمیل ماژول های موجود در نرم افزار خواستار سرعت عمل در تشکیل تیم جمع آوری اطلاعات تجهیزات فاز دو شد.

مدیر محترم پروژه CMMS ستاد پالایش و پخش با اشاره به اینکه هزینه های نگهداری و تعمیرات تجهیزات در پالایشگاه های نفت سالانه بالغ بر یک ملیون دلار می باشد، استفاده ی همگانی از این نرم افزار را گامی بزرگ در کاهش هزینه های اضافی تحمیلی به شرکت های پالایشی دانست.

وی در ادامه ضمن تقدیر از تیم پروژه پالایشگاه امام خمینی شازند خواستار حمایت جدی مدیریت ارشد شرکت از آنها شد.

همچنین در ادامه مهندس انیس حسینی مدیر محترم پروژه CMMS  پالایشگاه امام خمینی(ره) ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت کار خواستار همکاری همه همکاران محترم برای پیاده سازی نرم افزار در پالایشگاه شد.

مهندس سپهری راد رئیس محترم برنامه ریزی تعمیرات نیز با تاکید بر این که همه کاربران عملیاتی و تعمیراتی می بایست از نرم افزار CMMS  استفاده کنند از روسای محترم تعمیرات و عملیات خواست تا موضوع را پیگیری کنند.

مهندس نجاتی رئیس محترم HSE  نیز با اشاره به روند اخذ مجوز امضای الکترونیک در سطح وزارت در خصوص صدور پرمیت ها از طریق نرم افزار، اضهار داشت که منتظر اعلام دستورالعمل از سوی وزارتخانه هستند.

مهندس بهلولی رئیس محترم تعمیرات مکانیک نیز ضمن تاکید بر استفاده از نرم افزار خواستار حذف موازی کاری های موجود در پالایشگاه شد.

CMMS که مخفف

Computerized Maintenance Management System

می باشد، عبارت است از نرم افزاری جامع برای مدیریت یکپارچه نگهداری و تعمیرات (نت) تجهیزات موجود در شرکت های بزرگ.

مهمترین مزایای استفاده از این نرم افزار عبارتست از: ارتقاء فرآیند برنامه ریزی و زمان بندی فعالیت های نت، آرشیو سوابق، کاهش میزان اجرای نت دوره ای، کاهش میزان خرابی و توقف اضطراری تجهیزات، کاهش مصرف مواد و قطعات یدکی تجهیزات، افزایش فواصل بین اورهال، مدیریت بهتر منابع انسانی، افزایش میزان بهره وری و در نهایت صرفه جویی در زمان و هزینه های جاری نت .